Don ja Masi hakumetsässä

Don ja Masi hakumetsässä

Haku treeni nro 2 , peräänjuoksua, valmiille lähetystä, palkkojen näyttöä, vauhtia ja välillä koko koiran kääntö oikeaan suuntaan.

Masi odottaa lähetyslupaa maalimiehelle.

Masi odottaa lähetyslupaa maalimiehelle.

Me päästiin metsään etsimään ihmisiä. Kuultiin paljon uusia termejä, mitä käytetään tässä lajissa. Mutta huippua meille molemmille oli päästä etsimään nenää käyttäen piilossa olevat ihmiset ja se ihmisten löytäminen varsinkin oli se juttu.  Meistä molemmista kuoriutui lentävät bernit aina kun meidät lähetettiin metsään ja aina kun palasimme maalimieheltä ohjaajan luo – niin hauskaa ja innostavaa tämä laji on.

Masi "lentää".

Masi ”lentää”.

Me saatiin molemmat ihan superpalkkaa löytämiltämme ihmisiltä (ns. maalimiehiltä) sieltä metsästä.(Masi sai aina kissanruokaa ja Don sai raakaa jauhelihaa). Donille vaan tuntuu olevan superpalkkaa pelkästäään se, että löytää ihmisen. Meille kerrottiin myös ilmaisusta joko ns. rullalla tai haukkuilmaisu – mutta näistä lisää, kun me osataan enemmän. Meillä näissä treeneissä on mottona”kellekkään ei saa tulla pahamieli”. Anu otti ohjeen kirjaimellisesti ja  kehu meitä molempia koko matkan kun kävelimme takas autolle, ihan maailman parhaimmiksi kavereiksi. Se kyllä tuntu meistäkin tosi hienolta ja tottahan tuo on. Me ollaan maailman parhaimmat karvakaverit Anulle.

Treenin jälkeen kotona Anun tehtävä oli poistaa turkista risut ja tarkistaa tassumme. Ja pari naarmua löytyikin, jotka ensin huuhdottiin vedellä ja kuivattiin. Lopuksi suihkautettiin Relaxant Animal hoitoseerumia. Seuraavana päivänä tarkistettiin ja todettiin että naarmut olivat siistit eikä tuilehdusvaaraa ollut. Suihkaus hoitoseerumia ja kolmantena päivänä todettiin:”siistit tassut”.

Don ottaa lentävän lähdön.

Don ottaa lentävän lähdön.

Ei kommentteja

Kirjoista kommentti