Käyttäjäkokemukset

KÄYTTÄJÄKOKEMUKSET
Käytän Relaxant Animal Hoitoseerumia saksanpaimenkoirieni pieniin haavoihin puhdistusaineena. Poikamme oli alle 1-vuotias vanha kun neuvolantäti määräsi kuiviin "iho-rupiin" kortisonia. Kortisoni ei auttanut ongelmaan. Eräs työpäivä lueskelin purkkia läpi ja tuumasin että miksi en koittaisi tätä koska kyseessä on luonnontuote -> ruvet poistui:)
Piritta
Tassuvoidetta olen käyttänyt ja hyväksi todennut. Talvella varsinkin pitää polkuanturat hyvässä kunnossa, varsinkin pakkasella.
Merja
Meillä on seitsemän vuotias kultainen noutaja uros. Koiralla on varvasvälipaise eli furunkuloosi, joka ilmeni 1 1/2 vuotta sitten. Olen pessyt tassuja Relaxant Animal Pesunesteellä, käyttänyt hoitoseerumia, tassuvoidetta ja korvapuhdistetta. Kaikki tuotteet ovat oleet erittäin hyviä!
Merja

Olen erittäin tyytyväinen Relaxant Animal Korvapuhdisteeseen.

Minulla on kolme cavalier king charlesin spanielia, niiden korvien puhdistamiseen käytän Relaxantia. Tuote selvästi rauhoittaa korvien kutinaa ja tuotteen aloittamisen jälkeen on korvat olleet huomattavasti paremmat. Käytän puhdistetta kerran viikossa, koska koirillani on luppakorvat ja ahtaat korvakäytävät, joihin herkästi tulee hiivatulehdus.
Marja-Terttu
Käytin Relaxant Animal Hoitoseerumia koirani niskaan, johon toinen koira leikin tiimellyksessä teki verinaarmuja, jotka sitten tulehtui. Hoitoseerumia suihkuttelin joka kerran puhdistuksen jälkeen (3-4 krt/vrk). Seerumi auttoi hyvin ettei tulehdus pahentunut, vaan alue parani hyvin. Erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja tulen käyttämään jatkossakin.
Eeva-Riitta
Olen käyttänyt Relaxant Animal Hoitovoidetta hevosen ja koiran iho-ongelmiin - AIVAN MAHTAVA TUOTE! TOIMII!
Anne
Olen käyttänyt Relaxant Animal Hoitoseerumia nuorelle vuonohevoselleni, joka on ajoittain hangannut häntänsä ja harjaakin. Levitin seerumin hännäntyveen ja harjan juureen päivittäin 1-2 viikkoa ja huomasin, että selkeästi vähensi kutinaa ja hankaaminenkin väheni. Aion käyttää jatkossakin.
Päivi
Olen käyttänyt Relaxant Animal Pihkaseerumia hyvin tuloksin hevosten haavojen hoidossa. Vaikeasti paranevat haavat ovat parantuneet erittäin hyvin tällä.
Krista
Tulehtunut iho kuntoon Koirani oli tiputuksessa ja kohta, mistä karvat ajeltiin, näytti tulehtuneen. Pari päivää Relaxant Animal Hoitoseerumia ja iho oli taas kunnossa:)
Linda
Hankaumat koiran jaloissa Sain Faunattaresta testaukseen Relaxant Animal Hoitovoide näytteen. Käytin tuotetta säännöllisesti koirani etujaloissa oleviin hankaumiin. Hankaumat olivat tulleet siitä, että koira makoilee paljaalla lattialla. Hankaumat paranivat pikkuhiljaa ja nyt niissä kasvaa jo vähän karvaa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ja ainakin hankaumiin tehoava tuote. Kiitos!
Heljä
Kissan hiivatulehdus ja naarmut Kissani kärsi pari vuotta sitten ärhäkästä hiivatulehduksesta, jonka vuoksi karvat lähti laikuittain ja iho oli ärtynyt. Tämä tapaus oli aivan alkuaikoja kun meille tuli myyntiin Relaxant Animal tuotteet ja itselleni tuli mieleen, että kuinkas näistä tuotteista olisi tässä tapauksessa apua. Ennen lääkärikäyntiä käytettiin Relaxant Animal Hoitoseerumia ja kyllä tällä oli selkeä vaikutus kutinaan, jota laikut aiheutti, raapiminen rauhoittui kummasti. Toinen tapaus on samaisen Manu-kissan kanssa aivan muutaman viikon takaa, kun hän sai raapaistua korvaa rapsuttaessaan korvannipukan auki. Korvan rapsutus oli tämän jälkeen jatkuvaa ja näytti kovinkin aiheuttavan harmia. Onneksi mieleeni muistui lääkekaapissa oleva Relaxant Animal Hoitovoide näytepakkaus, jonka koulutuksessa olimme saaneet! Pienen hetken suunnittelun jälkeen sain nokareen voidetta hierottua korvannipukkaan ja rapsutus loppui sen siliän tien eikä naarmusta seuraavana päivänä ollut merkkiäkään! Hieno tuotesarja kaiken kaikkiaan, asiakkailtakaan hyvin harvoin kuulee negatiivissävyistä palautetta! Terveisin Elli
Elli
Punoittavat koiran tassut Kokeilin Relaxant Animal hoitavaa pesunestettä ja hoitoseerumia koiran punoittaviin tassuihin, lisäksi tassuissa oli myös hiivaa. Ennen tuotteiden käyttöä tassut olivat niin arat, että koira ulahti tassuja kuivatessa, eikä meinannut antaa kunnolla edes katsoa niitä. Koiralla on allergiaa, joten tassu- ja korvatulehdukset sekä hiiva on meille liiankin tuttuja. Olin todella yllättynyt miten tehokkaita tuotteet olivat. Jo 2-3 päivän tuotteiden käytön jälkeen koira ei enää aristanut tassujaan vaan antoi hoitaa niitä. Parin viikon käytön jälkeen tassut paranivat. Hoitavaa pesunestettä käytin aluksi joka toinen päivä. Hoitoseerumia käytin aluksi 2 kertaa päivässä ja kun tassut alkoivat näyttää paremmilta jatkoin käyttöä kerran päivässä. Nyt aion käyttää tuotteita ennaltaehkäisevästi muuteman kerran viikossa ja aion kokeilla niitä myös korvien puhdistukseen. Tuotteet tulivat halvemmaksi kuin eläinlääkärissä käynti. Lisäksi minusta lapsiperheessä tuotteet ovat turvallisempia käyttää, koska ne ovat luonnonmukaisia. Aikaisemmin käytössä on ollut erilaisia korvatippoja ja hiivashampoita, joiden käyttö lapsiperheessä on hankalaa ja vaatii erilaisia varotoimenpiteitä. Kiitos hyvästä tuotesarjasta. Aion kokeilla jatkossa muitakin sarjan tuotteita.
Jonna
Hevosen ruununrajapolkeama Olen viikon ajan hoitanut Relaxant Animal –tuotteilla hevoseni ruununrajassa, kipeässä paikassa olevaa polkemaa seuraavasti: Pesu 2 kertaa päivässä pesunesteellä, jonka jälkeen olen kuivannut ja laittanut polkemaan ja hieman sen ympärille seerumia. Yöksi olen laittanut hoitovoidetta ja siteen. Tällä hoidolla polkema on selkeästi lähtenyt paranemaan ja hevosen kipuilu on hävinnyt. Tuotesarja on ollut helppokäyttöinen, selkeät ohjeet mukana. Erityisesti suihkutettava hoitoseerumi on ollut erinomainen: suihkemuodossa helppo käyttää ja lisäksi pullo ei ole mennyt tukkoon, mitä on usein sattunut muiden vastaavien suihkepullojen kanssa. Lisäksi tuotteet ovat hevosystävällisiä; niissä on tarpeeksi mieto tuoksu. Olen käyttänyt seerumia myös talvikarvan vaihdon yhteydessä ilmenneisiin kutiseviin kohtiin, ja hevosen olo on selvästi helpottunut.
Anne
Agility harrastajan tassujenhoito Olen käyttänyt Relaxant Animal Tassuvoidetta koirallani nyt muutaman kuukauden ajan noin kaksi kertaa viikossa. Harrastamme agilityä, ja hiekkakentällä anturat kuluvat ja repeytyvät helposti. Tassuvoide on pehmentänyt anturoita mielestäni hyvin ja repeytymiltä on tänä talvena vältytty kokonaan. Voide myös imeytyy nopeasti eikä tahraa mattoja, mitä ei voi sanoa muista kokeilemistani tassuvoiteista. Voiteeseen voisi kyllä lisätä jotain pahanmakuista ainetta, sillä koira tahtoo nuolla sitä tassuistaan vähän turhan mielellään. Seuraavaksi pitää kokeilla hoitoseerumia, sillä koirani iho kutisee melko helposti. Toivottavasti tehoaa yhtä hyvin kuin tassuvoide! Arvostan tuotteenne luonnonmukaisuutta, keinotekoisille kemikaaleille ja myrkyille kun altistuu nykyään niin joka puolella.
Hanna
Tassupaiseisiin helpotusta. Hoitojakson alussa noin kuukausi sitten Alma-koiran oikeassa etutassussa oli mätivä furunkuloosipatti. Aloitimme hoidon Relaxant Animal –tuotteilla, joista käytössä olivat Hoitava pesuneste, Hoitoseerumi sekä Hoitovoide. Hoito (pesu-kuivaus-Seerumi-Hoitovoide) suoritettiin aamuin ja illoin. Parissa päivässä mätivä patti alkoi kuivua ja noin neljän päivän kuluttua tilanne näytti jo todella hyvältä. Jatkoimme hoitoa enää vain iltaisin vielä noin viikon ajan. Varvasväli, jossa furunkuloosi sijaitsee, on aikaisemmin ollut jatkuvasti väriltään punainen ja tulehtuneen näköinen. Nyt Relaxant Animal -hoidon vaikutuksesta punaisuus on hävinnyt varvasvälistä, mikä on merkki tulehduksen paranemisesta. Tätä ei aikaisemmin ole tapahtunut, vaikka patti olisikin hävinnyt. Noin kahden viikon kuluttua lopetettuamme hoidon tuli varvasväliin jälleen uusi patti ja aloitimme hoidon uudestaan. Nyt olemme hoitaneet tassua kerran päivässä samoin kuin aikaisemminkin, mutta Hoitoseerumia olemme suihkuttaneet useammankin kerran päivässä. Patti on pienentynyt, mutta ei kokonaan poistunut, punoitus on kuitenkin melkein kokonaan poissa. Nyt kelit ovat täysin erilaiset kuin kuukausi sitten hoitojakson alussa, jolloin oli kuiva pakkaskeli, nyt puolestaan vesikeliä. Aiomme jatkaa hoitoa kuten tähänkin asti, koska tassu on selkeästi parempi kuin ennen. Hiekoitushiekan pienet kivetkään eivät tunnu olevan niin kivuliaita kuin esim. vuosi sitten, toivottavasti jatkuukin näin. Mielenkiinnolla odotamme kunnon vesikelejä sekä kesää, joka on ollut pahinta aikaa tassujen kanssa. Aiemmin käyttämämme hoitokeinot (antiseptiset liuokset, kortisonilääkkeet ja antibiootit) ovat myös tehonneet, mutta eivät näin nopeasti. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Relaxant Animal -tuotteisiin.
Alma
Hoitoseerumi esti hevosten hyönteistenpuremien kutinaa. Olen käyttänyt kesällä -12 Hoitoseerumia hevosiin estämään hyönteisten/paarmojen puremien kutinaa. Tuote toimi hyvin. Aion hankkia myös Hoitavan pesunesteen ensi kesänä =)
Minttu M.
Koiran hiiva kuriin Hoitoseerumilla. Zorrolla oli noin vuosi sitten alaleuassa lähellä huulta punoittava alue, jota se raapi. Leuassa todettiin hieman hiivaa ja sitä on hoidettiin lääkärin ohjeen mukaan. Vaiva parani noin 2-3 viikossa. Kutina palasi kuitenkin uudelleen kevättalvella. Olin nähnyt mainoksen Relaxant Animal -sarjan tuotteista. Päätin kokeilla ja ostin Relaxant Hoitoseerumin. Käytin sitä päivittäin aamulla ja illalla, viikon kuluttua tilanne oli huomattavasti rauhoittunut. Parin viikon jälkeen vaiva oli poissa. Kesäkuussa tilanne oli uusiutumassa, mutta aloitin hoidon saman tien ja viikon jälkeen raapinen loppui. Samaan aikaan toisen etutassun värpaiden väliin tuli punoittava alue. Pesin tassun, kuivauksen jälkeen laitoin siihenkin Hoitoseerumia. Viikon hoitojakson jälkeen punoitus oli häipynyt ja tassu oli kunnossa. Jos vielä leuan raapiminen tai tassun punoitus vaivaa, aion hankkia Relaxant Hoitavan pesunesteen hoidon tueksi. Olen todella tyytyväinen Relaxant Hoitoseerumiin ja aion suositella kavereille kokeiltavaksi, jos vastaavia ongelmia tulee tai esim. hot spot vaivaa.
Anne Ä.
Ruvet ponin polvitaipeessa Olen käyttänyt ponillani nyt noin viikon hoitovoidetta polvitaipeissa oleviin rupiin,joista on tullut myös eritettä. Ponilla on aiemmin ollut paikallisantibioottiainetta, joka ei tuottanut toivottua tulosta, sekä sinkkivoide-ja aamuinilloin desinfiointiaineella pesu-kuureja. Saavutin Relaxant Animal Hoitovoiteella paremman tuloksen viikon aikana kuin antibiootilla kuukaudessa. Muilla hoidoilla ei ollutkaan mitään vastetta. Ruvet ovat melkein kokonaan poissa, mutta vielä niitä kuitenkin on vähän. Olin vähän skeptinen aluksi hoitovoiteen suhteen,sillä olen taistellut rupea vastaan jo puolivuotta, jona aikana ponilla ei ole voinut ratsastaa, koska jalat ovat olleet niin kipeät. Täytyy toivoa että hoitovoide parantaisi jalat kokonaan. Poni liikkuukin paljon paremmin eikä aristele enää jalkojen hoitamista. Hoitovoide on todella hyvä siinä mielessä, että sen saa helposti myös pois, ei tahmaa käsiä ja likaantuneen voiteen jaloista saa vaikka kylmään veteen kastetulla paperillä pois. Erittäin hyvä ominaisuus,koska talleihin ei aina tule lämmintä vettä vaan lämpimän veden joutuu kantamaan muualta. Olisi aika mullistavaa, jos hoitovoide päihittäisi paikallisantibiootin Eläinlääkäri ei osannut sanoa mitä ponini rupi on, ei tavallista riviä kuitenkaan.
Pauliina
ESIMERKKEJÄ RELAXANT ANIMAL -TUOTTEIDEN KÄYTTÖKOKEMUKSISTA

KOIRILLA

Esimerkkejä Relaxant Animal -tuotteiden käyttökokemuksista koirilla

Kutisevat tassut (hiiva)

Käyttäjä suihkutti Relaxant Animal Hoitoseerumia kahdesti päivässä viikon ajan koiran kutiseviin tassuihin. Hän kuvailee tulosta näin: ”Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen kutina rauhoittui vähitellen. Ongelma parantui, kutina loppui.”

Ihottuma

Iso koira oli kauttaaltaa pienten punaisten näppylöiden peitossa. Omistaja hoiti koiraa 2 viikkoa Relaxant Animal Hoitavalla pesunesteellä ja Hoitoseerumilla sekä tarvittaessa Hoitovoiteella. Hoitojakson jälkeen koira oli näpytön eikä kutinaakaan ilmennyt enää.

Kuivat halkeilevat tassut

Koiran kuiviin tassuihin levitettiin Relaxant Animal Tassuvoidetta muutaman päivän välein. Omistaja kuvailee tuotteen tehoa erinomaiseksi tähän ongelmaan ja jatkaa: ”Heti ensimmäisen rasvauksen jälkeen anturat tulivat kimmoisemmiksi. Koira kävelee hyvin, ei aristele yhtään.”

Agilitykoiran tassujen hoito harjoitusten jälkeen

Kivituhkakentällä polkuanturat kuluvat helposti säröille. Pesemällä tassut harjoitusten jälkeen Relaxant Animal Hoitavalla pesunesteellä ja levittämällä illalla Tassuvoidetta käyttäjä oli saanut ennaltaehkäistyä agilitykoiriensa tassujen tulehtumisen ja välttynyt sitä myötä antibioottikuureilta ja kilpailutauoilta.

Kuiva ja hilseilevä iho

Koira kärsi kuivasta ja hilseilevästä ihosta, jota se raapi seurauksena ihorikkoumia ja rupia. Omistaja pesi koiran Relaxant Animal Hoitavalla pesunesteellä viikoittain ja käytti Hoitoseerumia 1-2 kertaa päivässä. Lopputuloksena koiralla on testijakson jälkeen ”kiiltävä pehmeä karva, raapiminen huomattavasti vähentynyt”.

Kutiseva iho

Koiranpennun selän iho kutisi. Omistaja pesi pennun Relaxant Animal Hoitavalla pesunesteellä kerran viikossa ja suihkutti ongelma-alueelle Hoitoseerumia muutaman kerran viikossa. Hoito alkoi tehota hetimmiten. Omistaja kertoi kutinan rauhoittuneen ja hilseilyn loppuneen lähes kokonaan parin viikon hoitojakson jälkeen.

Punkkipannan aiheuttama ihottuma

Kastunut punkkipanta oli aiheuttanut koiralle pahan ihottuman kaulaan ja iho oli aivan rikki. Omistaja hoiti vaivaa Relaxant Animal Hoitavalla pesunesteellä sekä Hoitoseerumilla. Hoito tehosi nopeasti ja ihottuma oli hävinnyt noin kahden viikon hoidon aikana miltei kokonaan.

HEVOSILLA

Kesäihottuma

Omistaja otti testijakson ajaksi hevoselta ihottumaloimen pois ja hevonen oli ympäri vuorokauden laitumella. Hän käytti Relaxant Animal hoitavaa pesunestettä, hoitoseerumia ja hoitovoidetta muutamia kertoja viikossa. Kesäihottuman oireet lähestulkoon katosivat. Kutina ja hankaaminen väheni merkittävästi, vaikka altistus hyönteisille oli jatkuvaa ilman loimitusta.

Paarman puremat

Paarmat olivat purreet ponia ja purema-alueita kutitti. Ruvet olivat alkaneet märkiä. Käyttäjä puhdisti alueen ensimmäisinä päivinä pesunesteellä ja suihkutti hoitoseerumia yhteensä 5 päivän ajan. ”Parin päivän kuluttua tilanne alkoi rauhoittua ja 5. päivänä poni ei enää hangannut rupia irti leuan alta, hangattu rupikokoelma rauhoittui ja iho parani.”

Auringossa palanut turpa

Hevosen vaalea turpa palaa aina auringossa. Iho menee kuivaksi ja rupiseksi ja alla on pieniä haavoja. Käyttäjä pyyhki alueen hoitoseerumilla ja rasvasi pari kertaa hoitovoiteella. Hän kommentoi näin: ”Kuivunut iho poistui ja haavaumat paranivat 3 pv:ssä. Mielestäni kipua on rasvauksen jälkeen vähemmän. Oli helppo hoitaa. Ongelma pysyi poissa ilman aurinkovoidetta.”

Krooninen rivi

Hevosella oli ollut kroonista riviä noin 2 vuotta. Jo parin päivän päästä hoito alkoi tehota ja puolentoista viikon päästä hevosen jalat olivat rivittömät! Uskomatonta, mutta totta. Pesunesteestä käyttäjä kommentoi: ”Uskomattoman hyvin tehosi ja hoiti” ja hoitovoiteesta: ”erittäin loistava tuote”.

Rivi

Ilmeisesti hevonen saa riviä kesäisin tuoreesta ruohosta. Aikaisempina kesinä ongelma on jatkunut syksyyn asti. Nyt hoitavalla pesunesteellä ja hoitovoiteella suoritettavan hoidon aloittamisen jälkeen rivin leviäminen oli pysähtynyt ja ongelma oli alkanut parantua. Hoitovoiteesta käyttäjä kommentoi: ”Toimivin ongelmaan mitä ikinä olen kokeillut.”

Satulavyön hankauma

Hevosen iho tapaa hankautua rikki ja ruvelle satulavyön kohdalta. Käyttäjä hoiti ongelmaa pesunesteellä, hoitoseerumilla ja hoitovoiteella aamuin illoin ongelman ollessa pahana. Hoito alkoi tehota muutamassa päivässä ja lopputuloksesta käyttäjä kertoi: ”Kainalot paranivat loistavasti, mutta vaativat edelleen hoitoa kestääkseen.” Pesunesteestä hän kommentoi: ”Tehosi hyvin, paremmin kuin mikään 6kk:den aikana.” Hoitovoidetta hän piti erittäin miellyttävänä ja tehokkaana.

Satulansijan pesu

Käyttäjä pesi vaellushevosten selät ratsastuksen jälkeen vedellä, jossa oli loraus pesunestettä. Hän kiitteli sitä, ettei pesunestettä ole välttämätöntä huuhdella pois.

Hevosen rohtuvat suupielet

Hikoilu rohduttaa hevosen suupielet ulkopuolelta. Vaiva on ollut jokakesäinen. Käyttäjä levitti hoitovoidetta hevosen suupieliin ratsastuksen jälkeen ja ongelma oli pysynyt poissa hoitovoiteen käytön aloittamisen jälkeen. Hän arveli positiivisen muutoksenjohtuvan hoitovoiteen ennaltaehkäisevästä vaikutuksesta.

Polkema

Käyttäjä hoiti huonosti paranevaa polkemaa hevosen päkiässä pesunesteellä, hoitoseerumilla ja hoitovoiteella. Kolmen päivän päästä haavauma alkoi umpeutua. Käyttäjä antoi myös vinkin: ”Ketjusiteen alle seerumituppo ja päälle muovi; tulos hyvä.” Kahden viikon hoidon jälkeen ”päkiäinen on nyt hiukan karstainen mutta melkein kiinni”.

koira