Tuotteet

Relaxant Animal

Relaxant Animal -tuotteiden käytöllä voit estää lemmikkisi alkavien ihovaivojen pahenemisen lääkehoitoa, esimerkiksi antibiootteja, vaativaksi ongelmaksi. Tuotteiden käyttö helpottaa myös monia oireita parantaen näin lemmikkisi oloa.

– Tutkittuja ja turvallisia – Tehoaineet Lapin luomukeruualueiden yrteistä – Ihoystävällisiä. Ei alkoholia. – Ei doping–varoaikaa

korvapuhdiste

Relaxant Animal Hoitava Korvapuhdiste

100 ml

Hoitaa ja ehkäisee koirien korvaongelmia sekä puhdistaa korvakäytävän.

Detria_Relaxant_Animal_Tassuvoide_40ml_verkkosivut

Relaxant Animal Tassuvoide

40 ml

Pitää polkuanturat joustavina, edistää halkeamien paranemista sekä vähentää lumen paakkuuntumista tassukarvoihin.

Detria_Relaxant_Animal_Hoitoseerumi

Relaxant Animal Hoitoseerumi

400 ml

Tehotiiviste, joka ehkäisee ihoinfektioita ja rauhoittaa kutinaa. Estää monien bakteerien sekä hiiva- ja sienimikrobien kasvun.

Detria_Relaxant_Animal_Hoitoseerumi_suihke

Relaxant Animal Hoitoseerumi

100 ml

Tehotiiviste, joka ehkäisee ihoinfektioita ja rauhoittaa kutinaa. Estää monien bakteerien sekä hiiva- ja sienimikrobien kasvun.

Detria_Relaxant_Animal_Hoitovoide_pumppu

Relaxant Animal Hoitovoide

400 ml

Antimikrobinen voide eläinten kuivemman tyyppisiin iho-ongelmiin. Sopii mm. hankaumiin, ruhjeisiin ja hevosten vuohisrohtumaan.

Detria_Relaxant_Animal_Hajunpoistaja

Relaxant Animal Hajunpoistaja

100 ml

Orgaanisten hajujen, kuten hien, märän koiran ja kissan pissan hajun poistoon varusteista ja tekstiileistä.

Detria_Relaxant_Animal_Pesu_plo

Relaxant Animal Hoitava pesuneste

400 ml

Antimikrobinen pesuneste vaurioituneen ja kutiavan ihon puhdistukseen sekä hilse- ja hiivashampooksi.

Detria_Relaxant_Animal_Pihkaseerumi

Relaxant Animal Pihkaseerumi

40 ml

Pihka estää haitallista mikrobikasvua haavoissa ja edistää kudoksen paranemista.

KÄYTTÖKOHTEET

Koirat

Koirien iho-ongelmat ovat niin yleisiä, että ne ovat syynä jopa neljäsosaan eläinlääkärikäynneistä. Tassut ovat kosketuksissa likaisen maan kanssa, ja sen alueen ongelmat aiheuttavatkin usein päänvaivaa. Esimerkiksi varpaiden väliin jäävä kosteus ja lika luo ihanteellisen kasvualustan mikrobeille (hiivoille, sienille, bakteereille) ja altistaa iho-ongelmille. Relaxant Animal -tuotteilla voi pitää haitallisen mikrobikasvun kurissa, ennaltaehkäistä ongelmia ja helpottaa myös jo ilmaantuneita oireita.

Polkuanturat ovat kovan kulutuksen kohteena. Relaxant Animal Tassuvoide sopii hyvin kuivien ja halkeilevien anturoiden hoitoon, se ravitsee ja kosteuttaa ihoa sekä nopeuttaa pienten ihovaurioiden paranemista.

Talvella Relaxant Animal Tassuvoidetta voi käyttää vähentämään lumen paakkuuntumista karvoihin. Säännöllisesti käytettynä tassuvoiteen ainesosat parantavat lisäksi verenkiertoa, ja voide voi näin helpottaa tassujen palelemista ja jalkojen palautumista rasituksesta.

Iho-ongelmien taustalla on usein jokin allergia, joka voi aiheuttaa esimerkiksi ihon punoitusta ja kutinaa. Seurauksena koira saattaa raapia, järsiä tai hangata ihoa, jolloin iho vaurioituu ja tulehtumisen riski kasvaa. Kesällä myös hyönteisten puremat voivat olla koirien riesa. Kutinan helpottamiseen ja haitallisten mikrobien kasvun ehkäisyyn vaurioalueella voi käyttää Relaxant Animal –tuotteita.

Monet koirat kärsivät myös hiivan liikakasvusta iholla, esimerkiksi tassuissa tai korvissa. Luontaisesti antimikrobiset Relaxant Animal -tuotteet auttavat pitämään hiivan kasvun kurissa.

Joillakin koiraroduilla on ihopoimuja, joihin jäävät eritteet, kosteus ja lika ovat ihanteellinen kasvualusta haitallisille mikrobeille. Relaxant Animal Hoitoseerumi sopii poimujen säännölliseen puhdistukseen ennaltaehkäisemään iho-ongelmien syntymistä.

Myös liiallinen hilseily on monien koirien ongelma. Syy hilseilyyn tulee selvittää, mutta hoitoon voi käyttää lisäksi Relaxant Animal –tuotteita.

 

Ongelmakohtaiset hoitosuositukset

(***=hanki ainakin tämä tuote **=suositeltava tehostaja *=täydentävä tuote)

Pyri löytämään syy iho-ongelmien esiintymiselle ja poistamaan aiheuttaja. Jos et tiedä, mistä koiran iho-ongelmat johtuvat, tilanne on huono tai oireet pitkittyvät, älä viivyttele eläinlääkäriin menoa.

Ongelman ollessa akuutissa vaiheessa hoito suositellaan toistettavan 2x/pv. Joka kerta ei ole välttämättä tarpeen pestä koiraa Hoitavalla pesunesteellä, jos alue on siisti, vaan voi käyttää pelkästään Hoitoseerumia, Pihkaseerumia tai Hoito-/Tassuvoidetta. Tilanteen kohentuessa hoitokertoja voi harventaa 1x/pv:ään, ja edelleen.

Varvasväliongelmat

esim. koiran tassujen hiiva, kutina, nuoleminen, järsiminen, punoitus, furunkuloosi

*** Hoitoseerumi, ** Hoitava pesuneste, * Pihkaseerumi/Hoitovoide/Tassuvoide

Päähoitotuote on Relaxant Animal Hoitoseerumi. Pese tassut Hoitavalla pesunesteellä 2-1x/pv (esim. ulkoilun jälkeen), kun ongelma on ajankohtainen. Reilu loraus pesunestettä + lämmintä vettä esim. pieneen vatiin, kuivaa huolellisesti. Suihkuta tai levitä pumpulilla varpaanväleihin Hoitoseerumia 3-2x/pv. Käytä lisäksi Pihkaseerumia/Hoitovoidetta, jos iho on kuiva tai ruvella. Pidä koiraa hetki paikallaan, jotta voide ehtii imeytyä.

Ennaltaehkäisevä hoito: Jos koiralla on taipumusta ongelmaan, tassut kannattaa pestä säännöllisesti Hoitavalla pesunesteellä tai käyttää Hoitoseerumia, esim. pari kertaa viikossa. Kuivaa huolellisesti ja pyri pitämään tassut muutenkin kuivina. Lisäksi voi käyttää Tassu-/tai Hoitovoidetta. Jos oireet palaavat, siirry tiheämpään hoitoon.

 Kuivat polkuanturat

*** Tassuvoide, * Hoitava pesuneste

Hiero Relaxant Animal Tassuvoidetta polkuanturoihin tarvittaessa (käyttötiheys voi olla 2x/pv tai vaikka kerran viikossa). Pyri pitämään koiraa hetki paikallaan rasvauksen jälkeen, jotta voide ehtii imeytyä.

Huom! Jos koiralla on tassuhaavoja, suosittelemme Relaxant Animal voiteista Hoitovoidetta tai Pihkaseerumia, joilla on parempi teho mikrobeja vastaan.

 Lumipaakkuja karvoissa

*** Tassuvoide

Jos käytät Tassuvoidetta lumipaakkujen ehkäisyyn, levitä voidetta karvoihin n. ½-2h ennen ulkoilua, jotta se ehtii imeytyä kunnolla. Älä anna koiran nuolla tassuja, jotteivät tassut ole märät ulos mennessä ja palele sen vuoksi.

 Ärtymys ja kutina

*** Hoitoseerumi, * Hoitava pesuneste, * Hoitovoide

Päähoitotuote on Hoitoseerumi. Suihkuta tai levitä Hoitoseerumia kutiseville alueille 2x/pv (varmista, että seerumi menee iholle asti (avaa vastakarvaan, hiero sormilla). Pese koira tarvittaessa Hoitavalla pesunesteellä. Jos epäilet kutinan johtuvan ihon kuivuudesta tai koira on raapinut ihon ruvelle, levitä alueelle mahdollisuuksien mukaan lisäksi Hoitovoidetta.

 Hilse

*** Hoitava pesuneste, ** Hoitoseerumi, * Hoitovoide

Pese koira tai ongelma-alueet 2x/vk Hoitavalla pesunesteellä. Anna pesunesteen vaikuttaa hetki, huuhtele ja kuivaa. Tehosta hoitoa Hoitoseerumilla; suihkuta 2-1x/pv (varmista, että seerumi menee iholle asti (avaa vastakarvaan, hiero sormilla). Jos mahdollista, kuiville ja hilseileville alueille voi hieroa Hoitovoidettakin. [Jos koiraa ei ole mahdollista pestä, käytä Hoitoseerumia (ja Hoitovoidetta) 2x/pv, harjaa hilsettä pois ja pese Hoitavalla pesunesteellä vain tarvittaessa.]

Ihovauriot

**(*) Hoitoseerumi, **(*) Hoitovoide / Pihkaseerumi, * Hoitava pesuneste

Ihovaurioita voi olla monenlaisia, joten tarkkaa käyttösuositusta on vaikea antaa. Yleisperiaatteena voi käyttää: *pese Hoitavalla pesunesteellä, jos alue on likainen, *Hoitoseerumia tuoreisiin tai märkiviin vauriokohtiin tai kutiaville ihoalueille ja *Hoitovoidetta/Pihkaseerumia erityisesti paranemis- ja rupivaiheessa oleviin vauriokohtiin. Alkuvaiheessa hoito suositellaan toistettavan 2x/pv ja tilanteen parantuessa hoitokertoja voi harventaa harkinnan mukaan.

Hyönteistenpuremat

*** Hoitoseerumi / Pihkaseerumi, * Hoitava pesuneste, * Hoitovoide

Päähoitotuote on Hoitoseerumi. Suihkuta Hoitoseerumia puremakohtiin tai levitä seerumiin kostutetulla pumpulilapulla 2x/pv. Vaihtoehtoisesti voit levittää Pihkaseerumia. Jos hoidettava alue on likainen, pese se ensin Hoitavalla pesunesteellä. Käytä varsinkin paranemis- ja rupivaiheessa lisäksi Hoitovoidetta/Pihkaseerumia.

Ihopoimut (tietyt koirarodut)

*** Hoitoseerumi

Pyyhi ihopoimut Hoitoseerumiin kostutetulla pumpulilapulla ärtymistä ja tulehtumista ennaltaehkäisevänä puhdistustoimenpiteenä noin 1-2x/vk. Anna Hoitoseerumin vaikuttaa hetki ja kuivaa poimu sitten. Jos iho on päässyt ärtymään, sitä voi puhdistaa Hoitoseerumilla kuuriluontoisesti 2-1x/pv.

Hevoset

Hevosen ohut ja tuntoherkkä iho on altis erinäisistä syistä johtuville kutinoille. Syitä voivat olla esimerkiksi hyönteisten puremat, rehu tai loiset. Hevonen saattaa hangata hännän, harjan tai vartalon ihon jopa rikki. Erityisesti kesäihottumaisilla hevosilla ongelma on yleinen. Oireiden aiheuttajan poistamisen lisäksi kutiavan ja vaurioituneen ihon hoito tulehdusta estävillä ja kutinaa ja ihoa rauhoittavilla Relaxant Animal –tuotteilla on paikallaan.

Märissä olosuhteissa bakteerien aiheuttamat rivi (vuohisrohtuma) ja kurarupi sekä erilaiset sienitaudit yleistyvät.

Erityisesti talvisaikaan ja karvanlähdön yhteydessä monet hevoset alkavat hilseillä. Relaxant Animal -tuotteet vähentävät hilseen muodostumista ja rauhoittavat hilseilyyn usein liittyvää kutinaa.

Hevosten kanssa erinäisiltä ruhjeilta ja haavaumilta lienee mahdotonta välttyä. Pienetkin ihovauriot voivat ilman hoitoa pahentua nopeasti hevosen likaisessa elinympäristössä ja johtaa jopa antibioottien tarpeeseen ja kilpailukieltoon. Relaxant Animal –tuotteet soveltuvat hyvin esimerkiksi polkemien, varustehankaumien ja hevosten yhteenoton aiheuttamien pienten ihovaurioidenhoitoon. Koska tuotteet eivät sisällä alkoholia, ne ovat ihoystävällisiä eivätkä kirvele.

 

Ongelmakohtaiset hoitosuositukset

(***=hanki ainakin tämä tuote **=suositeltava tehostaja *=täydentävä tuote)

Pyri löytämään syy iho-ongelmien esiintymiselle ja poistamaan aiheuttaja. Jos et tiedä, mistä koiran iho-ongelmat johtuvat, tilanne on huono tai oireet pitkittyvät, älä viivyttele eläinlääkäriin menoa.

Ongelman ollessa akuutissa vaiheessa hoito suositellaan toistettavan 2x/pv. Joka kerta ei ole välttämättä tarpeen pestä koiraa Hoitavalla pesunesteellä, jos alue on siisti, vaan voi käyttää pelkästään Hoitoseerumia, Pihkaseerumia tai Hoito-/Tassuvoidetta. Tilanteen kohentuessa hoitokertoja voi harventaa 1x/pv:ään, ja edelleen.

Rivi

*** Hoitovoide / Pihkaseerumi, ** Hoitava pesuneste, * Hoitoseerumi

Päähoitotuote on Relaxant Animal Hoitovoide. Jos jalat ovat likaiset, pese ne Hoitavalla pesunesteellä ja kuivaa huolellisesti. Levitä Hoitovoidetta rupiin 2-1x/pv ja anna imeytyä hetki ennen hevosen laittoa karsinaan tai tarhaan. Tehosta hoitoa Hoitoseerumilla 2-1x/pv, erityisesti, jos iho on vereslihalla tai märkii (suihkutetaan/levitetään ennen Hoitovoidetta/Pihkaseerumia).

Kesäihottuma ja kutina

*** Hoitoseerumi, ** Hoitovoide / Pihkaseerumi, * Hoitava pesuneste

Pyri eliminoimaan ongelman aiheuttaja esim. hyönteiskarkotteiden, loimen tai ruokinnan avulla. Kun hevonen kutiaa, hankaa ja iho on ehkä vaurioitunut, käsittele ongelma-alueet Relaxant Animal Hoitavalla pesunesteellä, Hoitoseerumilla ja Hoitovoiteella /Pihkaseerumilla 2-1x/pv. Pese hoidettava alue Hoitavalla pesunesteellä tarvittaessa. Hoitoseerumi on päähoitotuote (varmista, että seerumi menee iholle asti (avaa vastakarvaan, hiero sormilla). Käytä Hoitovoidetta / Pihkaseerumia erityisesti, jos iho on kuiva ja rupinen.

Hyönteistenpuremat

*** Hoitoseerumi / Pihkaseerumi, ** Hoitovoide, * Hoitava pesuneste

Päähoitotuote on Relaxant Animal Hoitoseerumi. Suihkuta Hoitoseerumia puremakohtiin tai levitä seerumiin kostutetulla pumpulilapulla 2x/pv. Jos hoidettava alue on likainen, pese se ensin Hoitavalla pesunesteellä. Käytä varsinkin paranemis- ja rupivaiheessa lisäksi Hoitovoidetta / Pihkaseerumia.

Varustehankaumat

*** Hoitovoide / Pihkaseerumi, ** Hoitava pesuneste, * Hoitoseerumi

Päähoitotuote on Relaxant Animal Hoitovoide/ Pihkaseerumi. Pese vaurioalueet ensin Hoitavalla pesunesteellä ja levitä sen jälkeen Hoitovoidetta/Pihkaseerumia. Jos alue on vereslihalla tai märkivä, tehosta hoitoa Hoitoseerumilla (suihkutetaan/levitetään ennen Hoitovoidetta). Varustehankaumien hoito erityisesti ratsastuksen/ajon jälkeen on tärkeää. Tarvittaessa hoidon voi toistaa useamminkin päivässä ainakin (Hoitoseerumilla ja) Hoitovoiteella/Pihkaseerumilla.

* Rohtuneet / haavautuneet suupielet: Levitä vaurioituneelle alueelle Hoitovoidetta ennen ja jälkeen kuolainten käytön (kuolaimia ei tietysti saa käyttää, jos on pahoja ihovaurioita). Tarvittaessa rasvauksen voi toistaa useamminkin päivässä. Likaantuneen vaurioalueen voi pyyhkiä Hoitoseerumiin kostutetulla pumpulilapulla ennen rasvausta.

* Vinkki: Jos peset satulansijan ratsastuksen jälkeen ämpäri ja sieni –periaatteella, lorauta pesuveteen Hoitavaa pesunestettä, niin mahdollisten pienten, esimerkiksi hiekanjyvien aiheuttamien ihovaurioiden tulehtumisen riski pienenee.

Ihovauriot

**(*) Hoitoseerumi, **(*) Hoitovoide / Pihkaseerumi, * Hoitava pesuneste

Ihovaurioita voi olla monenlaisia, joten tarkkaa käyttösuositusta on vaikea antaa. Yleisperiaatteena voi käyttää: *pese Hoitavalla pesunesteellä, jos alue on likainen, *Hoitoseerumia tuoreisiin tai märkiviin vauriokohtiin tai kutiaville ihoalueille ja *Hoitovoidetta tai Pihkaseerumia erityisesti paranemis- ja rupivaiheessa oleviin vauriokohtiin. Alkuvaiheessa hoito suositellaan toistettavan 2x/pv ja tilanteen parantuessa hoitokertoja voi harventaa harkinnan mukaan.

Kurarupi

*** Hoitava pesuneste, ** Hoitoseerumi, * Hoitovoide

Pese hevonen tai ongelma-alueet 2x/vk Hoitavalla pesunesteellä. Anna pesunesteen vaikuttaa hetki, huuhtele ja kuivaa. Tehosta hoitoa Hoitoseerumilla; suihkuta 2-1x/pv (varmista, että seerumi menee iholle asti (avaa vastakarvaan, hiero sormilla). Jos mahdollista, kuiviin rupiin voi hieroa Hoitovoidettakin. [Jos hevosta ei ole mahdollista pestä, käytä Hoitoseerumia 2x/pv, harjaa kuollutta ihoa pois ja pese Hoitavalla pesunesteellä vain tarvittaessa.]

Hilse

*** Hoitava pesuneste, ** Hoitoseerumi, * Hoitovoide

Pese hevonen tai ongelma-alueet 2x/vk Hoitavalla pesunesteellä. Anna pesunesteen vaikuttaa hetki, huuhtele ja kuivaa. Tehosta hoitoa Hoitoseerumilla; suihkuta 2-1x/pv (varmista, että seerumi menee iholle asti (avaa vastakarvaan, hiero sormilla). Jos mahdollista, kuiville ja hilseileville alueille voi hieroa Hoitovoidettakin. [Jos hevosta ei ole mahdollista pestä, käytä Hoitoseerumia (ja Hoitovoidetta) 2x/pv, harjaa hilsettä pois ja pese Hoitavalla pesunesteellä vain tarvittaessa.]

Muut eläimet

Relaxant Animal –tuotteita voi toki käyttää myös muille eläimille kuin hevosille ja koirille. Muilla lemmikki- ja kotieläimillä esiintyy yhtä lailla ongelmia, joihin Relaxant Animal –tuotteet ovat hyviä hoitokeinoja.

Ihovaurioita syntyy jossain vaiheessa elämää lähes eläimelle kuin eläimelle. Syynä voi olla esimerkiksi tapaturma tai eläin saattaa raapia tai nuolla ihon rikki erinäisistä syistä johtuen. Relaxant Animal –tuotteet sopivat pienehköjen ihovaurioiden kotihoitoon, ne estävät haitallisten mikrobien kasvua vaurioalueella, rauhoittavat kutinaa ja ihoärtymystä sekä nopeuttavat vaurioituneen ihon paranemista.

Myös hilse on monien eläinlajien ongelma. Syy hilseilyyn tulee selvittää, mutta hoitoon voi käyttää lisäksi Relaxant Animal –tuotteita.

Lue koirien tai hevosten käyttäkohteiden kohdalta, miten Relaxant Animal -tuotteita käytetään erilaisten iho-ongelmien hoidossa.

Hajujen poistaminen

Relaxant Animal -sarjan tuotteet on tarkoitettu erilaisten eläinten iho-ongelmien hoitoon. Relaxant Animal Hajunpoistaja on kuitenkin poikkeus tästä.

Haisevat tekstiilit

Eläinten tai niiden eritteiden, kuten ”märän koiran”, kissan pissan tai oksennuksen, häiritsevä haju saattaa pinttyä tekstiileihin, esimerkiksi makuualustoihin, mattoihin tai auton takatilaan. Relaxant Animal Hajunpoistaja -suihkeella käsittely poistaa ikävät hajut. Se ei peitä pahaa hajua toisella hajulla kuten monet muut hajunpoistajat, vaan eliminoi hajun aiheuttajan. Tuote toimii luonnollisista hajunlähteistä oleviin orgaanisiin hajuihin.

– Suihkuta 2 kertaa päivässä kunnes haju poistuu. Rusehtavan värin vuoksi käyttöä aroille vaaleille materiaaleille ei suositella.

Haisevat jalkineet ja varusteet

Relaxant Animal Hajunpoistajan käyttö tekee ratsastus- ja ajovarusteiden sekä (talli)jalkineiden käytöstä huomattavasti aiempaa miellyttävämpää ja hygieenisempää, kun hien haju poistuu. Ratsastuskouluilla Hajunpoistaja on lähes välttämättömyys asiakaskypärien ja -varusteiden huollossa. Tuote poistaa hien hajun ja estää mikrobien (esim. jalkasilsa ja kynsisieni) siirtymisen käyttäjältä toiselle.

– Muutama suihkaus käytön jälkeen. Rusehtavan värin vuoksi käyttöä aroille vaaleille materiaaleille ei suositella.

MYYNTIPAIKAT

Musti ja Mirri -myymälät, Hankkija, apteekit, hyvinvarustetut lemmikkieläin-, hevostarvike-,
luontaistuotekaupat sekä Detrian verkkokauppa

Huom. Jos jossain myymälässä tuotteita ei ole hyllyssä, pyydä henkilökuntaa tilaamaan haluamasi tuotteet

INCI-LISTAT

Relaxant Animal Hoitava Korvapuhdiste

Valmistusaineet: Aqua, Peat Extract,  Juniperus Communis Extract, Glycerin, Glycereth-2 Cocoate, Phenoxyethanol, Allantoin, Arbutin, Vaccinium Myrtillus Extract, Sodium Benzoate, Methylparaben, Natrium Hydroxide

Relaxant Animal Tassuvoide

Valmistusaineet: Aqua, Peat Extract, Brassica Oleifeira, Achillea Millefolium, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben.

Relaxant Animal Hoitoseerumi

Valmistusaineet: Peat Extract, Juniperus Communis Extract, Achillea Millefolium Extract, Glycerin, Arbutin, Vaccinium Myrtillus Extract, Phenoxyethanol, Methylparaben, Sodium Benzoate, Allantoin.

Relaxant Animal Hoitovoide

Valmistuaineet: Brassica Oleifera Oil, Aqua, Juniperus Communis Extract, Achillea Millefolium Extract, Peat Extract, Cera Alba, Sorbitan Palmitate, Polysorbate 40, Cetyl Alcohol, Lanolin, Phenoxyethanol, Polyacrylate 13/Polyisobutene/Polysorbate 20, Tocopheryl Acetate, Methylparaben, Propylparaben, Allantoin.

Relaxant Animal Hoitava pesuneste

Valmistusaineet: Peat Extract, Juniperus Communis Extract, Achillea Millefolium Extract, TEA-Lauryl Sulfate, Aqua, PEG-4 Rapeseedamide, Decyl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Cocamide DEA, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Methylparaben, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride.

Relaxant Animal Pihkaseerumi

Valmistusaineet: Brassica Oleifera Oil, Pinus Sylvestris Leaf Extract.

Relaxant Animal Hajunpoistaja

Valmistusaineet: Aqua, Peat Extract, Juniperus Communis Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Methylparaben.

puolukka
superyrtit

Sianpuolukka

Branch with huckleberries, isolated
superyrtit

Mustikka

iStock_kataja
superyrtit

Kataja

siankärsämö
superyrtit

Siankärsämö

Relaxant Animal Mesiangervo
superyrtit

Mesiangervo

Relaxant Animal väinönputki
superyrtit

Väinönputki

Relaxant Animal männyn pihka
superyrtit

Männyn pihka

Relaxant Animal turve
superyrtit

Turve