Villakoira ja hilseilevä iho

villakoira-hilse-relaxan-animal-pesuneste

Villakoira ja hilseilevä iho

Voihan villahousut 🙂

Testiin lähti Relaxant Animalin pesuneste joka lupailee helpotusta kutiavalle iholle ja hilseilylle.

relaxant-tuotteet-koira-hilse

Meidän villakoiralla on kuiva iho ja varsinkin keväällä kuivan talven jäljiltä kun poitsu trimmataan kesäisempään lookkiin, huomaa että iho kärsii talven kuivuudesta ja muista ihoa ärsyttävistä vaikutteista.

relaxant-tiiviste

Otimme käyttään Relaxant animalin pesunesteen ja käytimme sitä jokusen viikon säännöllisesti. Pesunesteen haju on neutraali ja tuntui erittäin riittävältä turkkiin levitettäessä.

Pullo vaikuttaa erittäin riittoisalta koska aine on tiivistettä ja laimennetaan siten että otetaan 1 osa tiivistettä ja 4 osaa vettä. Pienikin määrä laimennettua pesunestettä tuntui riittävän mukavasti. Joissain pesunesteissä olen huomannut sellaisen vian että pesunestettä pitää laittaa tosi paljon jotta turkki tuntuu siltä että siinä on kauttaaltaan shampoota. Meille pesunestettä jäi vielä laimennettuna pulloon ja koska sateisia kelejä riittää saatiin valmiiksi laimennettu pesuneste hyvin käytettyä seuraavallakin viikolla.

 

 

 

 

Ja sitten tuloksiin!

Varsinkin korvien iholla huomasi hilseilyn hyvin, ja totta se on (eikä siinä kaikki.. ;)) muutaman viikon käytön jälkeen pääsimme hilseestä eroon! Myös koirien rapsuttelu on vähentynyt selvästi, joten kutinaan on tullut myös helpostusta.

Kokeiluun lähtee ehdottomasti sarjan muutkin tuotteet!

Terveisin, Noora ja villahousut

Ei kommentteja

Kirjoista kommentti